Önnek is érdemes megfontolnia fogainak szebbé és egészségesebbé tételét fogszabályozás segítségével, hiszen ez a szervezetbarát módszer akár gyermek, akár felnőtt páciensek számára kiváló lehetőséget rejt magában fogaik szabályossá, esztétikussá és hosszú távon egészségessé tételére.
Jöjjön el budapesti rendelőnkbe és egy térítésmentes konzultáció keretében megtudhatja, hogy milyen fogszabályozó készülékre van szüksége.

Észrevette már, hogy egyre több fiatal és idősebb járókelő jön Önnel szemben az utcán fogszabályzóval a szájában? A fogszabályozó látványa ma már nem egy takargatni való szükséges rossz, hanem a magunkkal szembeni igényesség egyik kultikus szimbóluma fiatal és idős korban egyaránt. A fogszabályozás az Ön számára is kiváló lehetőségeket tartogat fogainak szabályosabbá tételére és megszépítésére.

Lehet, hogy az Ön számára éppen ma jött el az ideje annak, hogy belefogjon. Mi ehhez szeretnénk minden segítséget megadni ezen a honlapon. Ismerje meg azokat pácienseket, akik az Önéhez hasonló fogazati problémával küszködtek és nézze meg hogyan szépültek meg a fogai. Ők a mi nagyon kedves pácienseink, akik ma már boldogok a közösen elért eredményeinkkel és csak azon bosszankodnak, hogy miért nem fogtak bele már korábban a fogszabályozásba.

Nézze meg a lenti felnőtt és gyermekkori fogszabályozás referencia fotókat, melyeken a kiindulási állapot és az elért eredményt láthatja és válassza ki azt az esetet, amely a leginkább hasonlít az Önéhez. Kattintson a kiválasztott képre és pontosan információkat kap majd arról, hogy ez az eredmény hogyan érhető el Önnél is.:

          felnottkori fogszabalyozas       gyermekkori fogszabalyozas

          fajdalommentes fogszabalyozas       preciz fogszabalyozas

Pácienseink az alábbi fogszabályozással kapcsolatos kérdéseket és témákat vetették fel a rendelőnkben. Éppen ezért úgy gondoltuk, a válaszok az Ön számára is fontosak lehetnek, ha ellátogat hozzánk egy konzultációra:

felnőttkori fogszabályozás budapest
Felnőttkori fogszabályozás

A jelenkori fogszabályozás minden eszköze rendelkezésünkre áll. Ebben a korban az esztétikus és láthatatlan kezelések dominálnak, ugyanakkor lehetőség van lágy erőkkel dolgozó fogszabályozási rendszer használatára is. Cél a legkomfortosabb kezelés, ami a páciens napi életét a legkevésbé befolyásolja, a funkció és mosoly- arcesztétika javítása, az állkapocsizületi problémák kezelése.

BŐVEBBEN >>>  

gyermekkori fogszabályozás budapest
Gyermekkori fogszabályozás

Kezeléseink célja a fogak, állcsontok és az arc harmonikus növekedésének támogatása, a helyes növekedést gátló tényezők, rossz szokások kiküszöbölése. Ennek érdekében kivehető és részleges, speciálisan rögzített készülékeket használunk, esetenként logopédiai kezelést javasolunk.

BŐVEBBEN >>>

fogszabályozás menete
Fogszabályozás menete

Fogszabályozó készüléket viselni egy átmeneti életforma. A legtöbb fogszabályozás iránt érdeklődőnek nincsenek bővebb információi a fogszabályzás mikéntjéről, menetéről. Célunk, hogy segítsük a döntést, a lépések és kezelési alternatívák megismerésével. Erre szolgál az első konzultáció, az azt követő lépések, és az írott tájékoztatók, a kezelési terv.

BŐVEBBEN >>>

Fogszabályozás esztétikus lehetőségei
Esztétikus fogszabályozás?

Rendelőnk egyik legdinamikusabban fejlődő területe. Számos készülékkel dolgozunk és bírunk nagy tapasztalattal, mely biztosíthatja , hogy a külvilág ne lássa, milyen módon történik a fogak szabályozása, viszont ne keljen céljainkról sem lemondani.

BŐVEBBEN >>>  

Fájdalommentes fogszabályozás
Fájdalommentes fogszabályozás

A mai modern fogszabályozás legdinamikusabban fejlődő területe a lágy erőkkel működő fogszabályozás, mint például a Damon technika. A készülék tulajdonságainál fogva lehetőség van sokkal lágyabb, fog és csontbarát biológiai erők használatára. Ez amellett, hogy sokkal komfortosabb a páciensnek, új lehetőségeket nyit meg.

BŐVEBBEN >>>

Kozmetikai kezelés - gyors fogszabályozás
Kozmetikai kezelés - gyors fogszabályozás

Bár minden kezelés elér kozmetikai célokat is, itt mégis azokat a kezeléseket emeljük ki, melyek a mosolyzónában lévő fogakra korlátozódnak. Vannak olyan esetek, melyekben a páciens csak az első fogakkal szeretne foglalkozni. Az orvos feladata annak eldöntése, hogy ennek a kezelés meg tud-e felelni. Bizonyos esetekben a funkció, azaz a fogsorok egymáson való munkavégzése valóban nem igényel beavatkozást, azaz elvileg lehetséges korlátozott kozmetikai kezelés.

BŐVEBBEN >>>

  Milyen korban lehet fogszabályozó kezelést végezni?   

   Miért legyen fogszabályozóm?    

   Miért előnyösebb az önzáró lágy erőkkel működő készülék?     

  Mi a fogszabályozás menete?

  Hogyan tisztítsam a  rögzített fogszabályozóm?

  Miben különbözik az önzáró lágy erőkkel működő fogszabályozó a hagyományostól?

  Hogy néz ki a rögzített fogszabályozó készülék?

 

Fogszabályozás Budapesten, modern fogszabályozó készülékekkel

 • Lágy erővel működő fogszabályzó.A modern fogszabályozás egyik újdonsága és legdinamikusabban fejlődő területe a lágy erőkkel működő fogszabályozás. A készülék tulajdonságainál fogva lehetőség van sokkal lágyabb, fog- és csontbarát eljárással mozgásra bírni a fogakat. Ez amellett, hogy sokkal komfortosabb Önnek, új lehetőségeket nyit meg, akár a fogszabályozásban helyteremtés céljából alkalmazott foghúzások elkerülésére, akár más, korábbi kezelési elképzelések megváltoztatására. További előnye a rövidebb kezelés alatti ritkább rendelői vizit (akár csak 10 hetente kell a rendelőt felkeresni). Osztályozás:

  • Esztétika: 5
  • Funkció: 10
  • Komfort: 10
  • Ár/érték: 10
 • A DamonClear rendszer a Damon Q továbbfejlesztett, új generációs változata, amely nem fémszínű, hanem átlátszó műanyag elemekből áll, így sok esetben fel sem tűnik beszélgetőpartnerének, hogy fogszabályzót visel. A készülék maga ugyanolyan tartós, mint elődje, bír annak minden előnyös tulajdonságával, csak éppen sokkal esztétikusabb. Osztályozás:

  • Esztétika: 8
  • Funkció: 10
  • Komfort: 10
  • Ár/érték: 9
 • Ennek a speciális fogszabályzónak különleges zafírból készülnek az elemei, melyek szinte észrevétlenül lapulnak a fogakra. A kristályokat a fogak egyedi színéhez igazítják, gyakorlatilag teljesen láthatatlanná téve azokat. Apró mérete és könnyű szerkezeti elemei ellenére az ICE legalább olyan jó hatékonysággal alkalmazható, mint egy hagyományos fém rendszer. Osztályozás:

  • Esztétika: 7
  • Funkció: 7
  • Komfort: 6
  • Ár/érték: 4
 • Rögzített fogszabályozó készülék, amit a fogak nyelv felőli oldalára ragasztunk, ennél fogva teljesen láthatatlan. Közel minden fogszabályozási feladatra alkalmas. Egyszerűbb kezeléseknél nem szükséges laboratóriumi előkészítés, ugyanakkor sok esetben szükséges a laboratóriumi programozás. Rendelőnk a világ vezető laboratóriumaival dolgozik együtt. Osztályozás:

  • Esztétika: 10
  • Funkció: 7
  • Komfort: 5
  • Ár/érték: 7
 • Láthatatlan, kivehető, komfortos fogszabályozó rendszer. Széles lehetőségekkel bíró készülék, ami kivehető készülék létére, a rögzített fogszabályozókhoz hasonló képességekkel rendelkezik. Közepes, valamint egyes bonyolultabb esetek kezelésére alkalmas. Egyénileg gyártják az USA-ban, programozásunk alapján. A rendszer lényege, hogy a fogakra precízen ráhuppanó műanyag kupakok készülnek. Ezek hatása egymásra épül. Azaz ugyan mindegyik sín egy kicsit mozgat, de az egymásra épülő kis mozgatások hozzák létre a fogak folyamatos elmozdulását. Ezeket a kupakokat egy speciális szoftver segítségével programozzák. Egy sínt két hétig kell általában viselni, napi 20-22 órát, azaz szinte folyamatosan, az étkezések és fogmosások kivételével. A rendszer előnyei a láthatatlanság, a komfortosság, és az, hogy miután kivehető, a száj ápolása jóval egyszerűbb, a rögzített készülékekhez képest. Osztályozás:

  • Esztétika: 9
  • Funkció: 6
  • Komfort: 9
  • Ár/érték: 7
 • Rendelőnkben széles választékban kaphatók kivehető (éjszakai) fogszabályzók. Ezen készülékek alkalmazása nagyban függ attól, milyen mértékű korrekció szükséges a fogazaton. A kivehető fogszabályozókat sajnos nem nagyon lehet a rögzített készülékekhez mérni hatékonyságban, így pontértékeket nem rendeltünk hozzájuk.Osztályozás:

  • Esztétika: 2
  • Funkció: 8
  • Komfort: 4
  • Ár/érték: 10