Lázár Szilvia és családja

A nagyon elégedett páciensek közé tartozunk, mi sem bizonyítja jobban, hogy már sokadik rendelőbe követjük a doktor urat. Profi, jókedélyű csapat.

 

Dr. Tóth Norbert

Rugalmas és kedves hozzáállás. Fájdalommentes és szakszerű kezelések. Mindenkinek ajánlom, aki szeret elégedetten távozni a fogorvosi rendelőből.

 

Várda Olivér

2011-ben találkoztam először Steinhof doktor úrral, több szájsebészeti beavatkozás után. A doktor úr tájékozottsága és hozzáértése már az első találkozáskor nyilvánvaló volt, ezért egy közös fogszabályozási kezelés mellett döntöttem. Sok időt töltöttem együtt a rendelőben Marcival és csinos asszisztensnőjével, Pálmával. Ez idő alatt úgy gondolom, baráti viszonyt alakítottunk ki. Most a kezelés végeztével elmondhatom, hogy maximálisan azt kaptam, amit vártam. Pálmát és Marcit mindenkinek csak ajánlani tudom!

U.i.: Sok sikert kívánok az új rendelőhöz!

 

Steitz Kata Flóra

Már az első alkalomnál tudtam, hogy jó helyen vagyok. Hívogató, tiszta hely, kedves alkalmazottak, megnyugtató környezet. A doktor úr és az asszisztensnő mindent elmagyarázott, hogy mi és hogy lesz a következő időszakban. A kezelések alatt is mindig tájékoztattak, mit fognak csinálni. Az időpontokat is akkorra tudtuk egyeztetni, amikor nekem jó volt. Semmit sem kellett lemondanom a fogszabályozás miatt. Most, hogy a végére érkeztem a kezeléseknek, mindenkinek nagyon tudom ajánlani!

 

Kovács Zsófia

Szeretek ide járni. Jó a hangulat, kedvesek az itt dolgozó emberek, kellemes a környezet. Gyors és szemmel látható a változás. Marci személyisége megnyugtat, biztonságban érzem magam a „kezei között”.

 

Dénes László

Mindennel elégedett vagyok. Az orvosok kedvesek, segítőkészek. A kezelés eredményessége rövid időn belül látható volt.

 

Tímár Viktória

3,5 évvel ezelőtt kezdtem a fogszabályozást Steinhof Doktor úrnál és kedves asszisztensénél Pálmánál. A kezdeti időszakot, ami kb. fél év volt, nehezen viseltem, aztán mindig könnyebb lett. Minden egyes találkozásnál nagyon kellemesen éreztem magam, nagyon szakszerű volt a hozzáállás és a kezdés. Kellemes volt a légkör, szinte már családias. A hosszú időszaknak meglett az eredménye. A végeredmény csodálatos lett. Nagyon meg vagyok elégedve. Mindenkinek csak ajánlani tudom, aki eddig halogatta, hogy vágjon bele, mert ezzel a professzionális csapattal a végeredmény garantált. Megérte minden szempontból. Remek, csodás hozzáértő csapat és persze az amit amit a tükörbe nézve látok.

 

Frühwirthné Halász Melinda

Amikor megtudtam, hogy kislányomnak fogszabályzóra lesz szüksége, Dr. Steinhof Péterhez fordultunk problémánkkal. Doktor úrtól minden segítséget megkaptunk ahhoz, hogy sikeres legyen a kezdés. Bár még nem vagyunk az út végén, de már látszanak az eredmények. Örülök, hogy ezt a rendelőt választottuk.

 

Gyergyai Krisztina

Harmadik gyermekem születése után begyulladt a fogínyem, és teljesen eldeformálódott a fogsorom. Felnőtt létemre ezt nagyon szégyelltem. Egy ismerősöm ajánlotta a Fogszabályozás Centrumot. Első látogatásomnál megnyugtatott a doktor úr, hogy nem vagyok túl öreg a fogszabályozáshoz, és elmagyarázta hogyan történik a folyamat. Miután feltette a fogszabályozót, nagyon rövid időn belül javult a fogínyem állapota. Havonta járok ellenőrzésre, mindig elmondja mi fog történni, hogyan áll a fogaim állapota. Ma már bátran mosolygok a televízióban is. A rendelővel teljes mértékben elégedett vagyok, ajánlom mindenkinek.

 

Nagymihályiné Bognár Ildikó

Már felnőttként, a harmincas éveim végén ugyan, de megelégeltem a csukott szájjal való mosolygást. Bár évekkel ezelőtt volt, de emlékszem, ahogy remegő lábakkal léptem be Steinhof doktor úr ajtaján.

A családias légkör, a kedves fogadtatás elfeledtette minden félelmemet. A hajdani rakoncátlan, kócos fogak már a múlté, azóta folyamatosan a „fülemre akasztott” szájjal mosolygok ezerrel, tökéletes fogsorommal.

Évek teltek el, de még mindig a doktor úr páciensei vagyunk, immáron a lányom után a fiammal is. Most az ő mosolyáért „küzdünk”. Örülök, hogy ezt a csapatot választottuk! Mindenkinek csak ajánlani tudom.

Egy elégedett örök vigyori páciens.

2015. november 24.

 

Bognár Bianka

Örülök, hogy ilyen szépek lettek a fogaim. Megérte majdnem három évig hordani a fogszabályozót.

 

Radócz Orsolya

Nagyon hálás vagyok, hogy kiváló szakembert választottam Marci személyében. Tökéletes lett a fogsorom, pont amilyennek gondoltam. Köszönöm a sok segítséget és odafigyelést Pálmának is.

 

Petróczy Panni

Rettentően örülök, hogy Steinhof doktor urat választottam. Nagyon türelmes, odafigyelő szakember. Pálmáról nem is beszélve! Nagyon köszönöm Nekik, hogy most már vidáman mosolyoghatok!

 

Molnár László

Három évvel ezelőtt döntöttem el, hogy esztétikai okokból fogszabályozási kezelést veszek igénybe. Az interneten láttam, hogy 40 éves kor felett is javasolt és elérhető. Az orvos választásnál szempont volt a tapasztalat, specializáció és a választható kezelések széles köre. Akkor még nem voltam biztos benne, hogy melyik fajta fogszabályozási módszert választanám. Az első vizsgálat után több módszerre is kaptam kezelési tervet és költségvetést.

Dr. Steinhof közben részletesen elmondta az előnyöket és hátrányokat, illetve a módszerek technikáját. A 3M Incognito kezelést választottam, mivel a belső fogszabályozó nem látszódik, és egyedi gyártás után teljesen illeszkedik a fogakra. A kezelés havi ütemben történt. Márton és Pálma szakszerűen, gyorsan és kedvesen folytatták a kezelésem.

A fogorvostól általában tartanak az emberek és negatív tapasztalataik vannak. Az én tapasztalatom pozitív. Barátságos légkörben, kellemes környezetben folyt a kezelés. A fogszabályozás végén úgy gondolom, hogy jól döntöttem, amikor vállaltam a kezelést. Szerencsés voltam, hogy Márton és Pálma kezeltek és jó szívvel ajánlom őket mások számára.

 

Kovács Orsolya

Marcit majdnem 3 évvel ezelőtt ismertem meg. Egy roppant kedves, szimpatikus ember. Hosszú munka áll mögöttünk, voltak számomra nehezebb pillanatok, de a végeredmény mindenképpen megérte.

Marci mindig megnyugtató volt, és nagy szaktudással állt a „problémáim” mögött, melyeket a mostani mosolyom tükröz is. Nyugodt szívvel ajánlom bárkinek, akinek „nem csak” akár esztétikai szabályozásra lenne szüksége. :-)

 

Rubi Nelli

Általában nem szeretünk fogorvoshoz járni, még akkor sem, ha „csak” esztétikai problémánk van. A Szent Lukács SPA Dental rendelőjébe soha nem érkeztem rossz szájízzel. Mindig kedvesen fogadtak az elegáns, letisztult atmoszférájú váróteremben. A kezelésem során sem éreztem úgy, hogy egy páciens lennék a futószalagról. Közvetlenek és barátságosak voltak velem a rendelő munkatársai.

Steinhof doktor úr precízen és fájdalommentesen végezte a fogszabályzásom és minden egyes kontrollon alapos munkát végzett. Laikusként is megfigyelhettem a változást alkalomról-alkalomra, hiszen pontos tájékoztatást adott az állapotomról, arról, hogy mi a célunk és ezt milyen módszerrel, hogyan érjük el. Nagyon elégedett vagyok a kezelésemmel és hálás vagyok a rendelő összes dolgozójának. Bár elrejthettem volna a meseszép elkészült mosolyomat a sorok közé, remek bizonyíték lenne a fentiekre! :-)

                                                                       Köszönöm a kiváló munkát!

Albert Áron

Fogszabályozó kezelésem kiválóan sikerült, az esztétikai eredmény mellett fogorvosom, Dr. Steinhof Péter Márton kifejezett figyelmet fordított a fogak pontos helyzetének kialakítására, hogy funkcionális szempontból is rendben legyen a fogsorom. Az asszisztensek is igazán kedvesek és készségesek. Összességében nagyon pozitív a tapasztalatom a Szent Lukács SPA Dental fogászati csapatáról, az itt végzett munka minősége kiemelkedő és a környezet is rendkívül igényes.

 

Barczi Henriett

Évek óta terveztem a fogszabályozást, sokáig kerestem a megfelelő szakembert és a legjobb kezekbe kerültem. Már a kezdésnél tudtam, hogy mennyire fontos a szép mosoly és a rendezett fogsor, de az eredményt látva nem túlzás azt állítanom, hogy az életem is megváltoztatta. Egy szép mosoly magabiztosságot ad.

Köszönöm a profizmust, a türelmet, megértést és támogatást az elmúlt 2,5 évben, és persze köszönöm az eredményt.

 

Fülep Gabriella

Nagyon elégedett vagyok az eredménnyel! Végre merek mosolyogni, amikor fényképeznek. Köszönöm szépen Dr. Steinhof Péter Mártonnak és kedves asszisztensének, Gidófalvi Pálmának! A legjobb kezekben voltam! :-)

 

Makkos Réka

A kezeléssel elégedett voltam, mindent rendben csináltak meg. Készségesen és kedvesen álltak hozzám, jó munkát végeztek.

 

Vassy Petra

„Doki” volt a 4. fogszabályzó szakorvos, akinél jártam. Ő volt az egyetlen, aki az alsó állkapcsom eltörése nélkül ígért eredményt. Köszönöm Marcinak és Pálmának ezt a 2 évet! Amit szerettünk volna, azt elértük! Örök hála!

 

W. Nikolett

Hosszú és néha nem túl kellemes út vezetett a szép fogsorokhoz, de nyugodtan kijelenthetem, hogy megérte. Steinhof doktor úrnak és kollégáinak volt mit „helyre húznia” a fogszabályzás során. Szakértelmének (és szigorának) hála nem adtam fel idő előtt, úgy hogy most már készülhetek a „nagy napra” is.

 

Biro Ivana

Körülbelül egy éve tették fel a fogszabályzómat és a végeredménnyel nagyon elégedett vagyok. Mindenki nagyon kedves és rendezett. Köszönöm a szép munkát!

 

Székely Ivett

Semmi sem gyógyít úgy, mint a mosoly és a nevetés és ha egy tökéletes mosolyhoz egy fogszabályozó is szükséges, nincs is megfelelőbb választás, mint Steinhof doktor úr és csapata, ahol a szakértelem és a kedvesség párosul.

Voltak nehéz pillanatok, de a közös munka meghozta a szép végeredményt. Köszönöm a doktor úrnak, Pálmának és minden dolgozónak a kitartó és precíz munkát. A szép környezet és a vidám hangulat még a kezelések kellemetlen részét is feledtették.

A mai naptól még többet fogok mosolyogni, mert a fogaim gyönyörűek lettek.

 

Pandzarisz Diána

Maximális profizmus, törődő odafigyelés, rugalmasság és empátia jellemezte a kezelés egészét. Steinhof Márton a második fogszabályozós fogorvosom volt, mivel az elsővel nem voltam megelégedve.

Kiválóan helyrehozta a fogsorom, a kezelés időtartama rövid (nem egész 12 hónap), minősége kifogástalan volt.

Köszönettel: Pandzarisz Diána

 

Belényesi Borbála

A szolgáltatással teljes mértékben elégedett vagyok. Minden az előzetesen megbeszélt ütem szerint ment (nekem 2 évig volt fent a fogszabályozó). Semmilyen váratlan költség nem merült fel a 2 év alatt, ami szintén pozitívum. Összességében mindenkinek szívesen ajánlom, hogy a 2 év után boldogan vigyoroghasson J És nagyon szép, igényes a rendelő.

 

Madácsiné Kiss Zsuzsanna

Nagyon elégedett vagyok az eredménnyel. Boldog vagyok, hogy a Fogszabályozás Centrumot választottam. Három rövid mondattal tudnám jellemezni őket:

-          kellemes légkör,

-          jókedvű/vidám csapat,

-          megnyugtató profizmus.

 

Horváth Norbert

A fogszabályozás nem is lehetett volna kellemesebb, mint Marci és Pálma kezelése alatt. A kezelés körülbelül 4 hónappal rövidebb ideig tartott az eredetileg megszabott időtartamhoz képest, és remek eredményt kaptam!

Mindemellett az új rendelő elegáns és kellemes közérzetet nyújtott, Marciék szakértelme pedig biztonságot sugallt. Bármi problémám adódott, mindig bizalommal fordultam feléjük. Elégedett vagyok és bátran ajánlom őket mindenkinek!

 

Kárpáti Andrea

Köszönöm Dr. Steinhof Péter Mártonnak és asszisztensének Gidofalvi Pálmának, hogy a legjobb segítséget és tanácsokat kaptam. Amióta ide járok már nem félek, sőt bátran kimondhatom, hogy nagyon szeretek jönni, mert mindig ugyan az a kedvesség fogad. Hálisten a legjobb fogászatot fogtuk ki, amit nem tudok elégszer megköszönni.

Szóval nagyon köszönöm, hogy ha bármi baj volt egyből segítséget nyújtottak és elmagyarázták, hogy lehetne jobban csinálni. És utoljára is köszönöm, hogy most már bátran mosolyoghatok hisz a fogaim elképesztően szépek és egyenesek lettek. Továbbra is ide fogunk járni és bátran ajánlani fogjuk az ismerősöknek és a családtagoknak, ez 100 százalék.

Köszönöm Lukács SPA Dental!

 

A térítésmentes konzultációra a +36 30 853 1903 telefonszámon kérhet időpontot, vagy a lenti űrlap kitöltésével:

Várom Önt szeretettel rendelőnkben.        Dr. Steinhof PéterMárton

 

Google+

tecniche di posizionamento sui motori